Contact      Login

Doamnele domină efectivele Mitel & Asociații. Câștig profesional evident și multiple avantaje pentru echipă

Doamnele avocat dețin majoritatea în cadrul firmei Mitel & Asociații. „Raportul de forțe” este valabil și în cazul partenerilor, reprezentantele sexului frumos aflate în prima linie de conducere a casei de avocatură reușind să se impună ca lideri pe arii de practică importante ale avocaturii de business din România.

Competența este cea care dictează, în avocatura de business, promovarea în structurile de conducere ale unei firme. Indiferent de gen, evoluția profesională se bazează pe munca și dedicarea persoanei care activează în domeniul juridic. Excelența, seriozitatea și perseverența sunt criteriile luate în calcul atunci când este analizată cariera unui avocat.

„În cazul Mitel & Asociații, promovarea reprezentantelor sexului frumos pe poziții cheie (Partner sau Managing Associate) s-a întâmplat firesc, urmare a performanțelor și abilităților profesionale și umane pe care le au Lady Lawyers, care, alături de toți avocații Mitel & Asociații, formează o echipă puternică și dinamică. Pe lângă câștigul profesional evident, prezența doamnelor care activează în linia întâi a Mitel & Asociații ajută nu doar la modelarea profesională a avocaților coordonați, dezvoltarea și consolidarea unor arii de practică profesională cheie ale Mitel & Asociații, ci și la dezvoltarea unor relații interumane solide în echipe bazate pe o foarte bună comunicare și empatie”, nuanțează Sorin Mitel, Senior Partner Mitel & Asociații.

Doamnele din primul eșantion al Mitel & Asociații reușesc, alături de coechipierii avocați, să acorde - la cel mai înalt standard profesional – asistență juridică și reprezentare clienților români și internaționali ai firmei în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe drept societar & comercial, fuziuni & achiziții, litigii & arbitraj, drept imobiliar & construcții, drept bancar & financiar, protecția datelor, concurență, energie, resurse naturale & utilități, muncă & pensii, asigurări, aviație & aeronautică, piețe de capital, drept fiscal și penal.


Mădălina Mitel: Pasiunea, competența dedicarea și încrederea în sine sunt ingredientele cheie ale succesului


Mădălina Mitel, Partener Mitel & Asociații, este una dintre doamnele avocat care s-a făcut remarcată în linia întâi a acestei profesii.

Parcursul său în avocatura de business include proiecte importante de fuziuni și achiziții, în care asistă atât cumpărători, cât și vânzători, companii locale și multinaționale în tranzacții complexe, cu implicații transfrontaliere.

De asemenea, în perioada pandemiei, ea a gestionat numeroase dosare de drept societar, dreptul muncii, finanțări și protecția datelor.

„Cred că pasiunea pentru profesie, un nivel ridicat de competență profesională, dedicarea și încrederea în sine sunt ingredientele cheie care vor asigura succesul oricărei doamne care își dorește o carieră de succes în avocatură”, afirmă cu tărie Mădălina Mitel.

Cu o experiență vastă în avocatura de business, Mădălina coordonează în cadrul Mitel & Asociații proiecte complexe, care cer expertiză extinsă în fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, drept bancar și protecția datelor cu caracter personal.

Partenerul Mitel & Asociații se află în prima linie a experților cheie, fiind un profesionist de referință din piața avocaturii de afaceri din România.

Clienții apreciază profesionalismul desăvârșit al Mădălinei Mitel, precum și tenacitatea, talentul de negociere și rapiditatea de înțelegere a informațiilor de business specifice industriei în care activează clientul.

Magda Dima: Succesul este strâns legat de știința de carte și perfecționarea continuă


Magda Dima, Partener Mitel & Asociații, deține un portofoliu profesional impresionant. Ea gestionează, împreună cu departamentul de Litigii, o gamă complexă de dosare civile, comerciale, administrativ-fiscale și penale, precum și proceduri de restructurări și reorganizări complexe și de recuperare a creanţelor.  

Recent, Magda a câștigat un litigiu important, a cărui miză globală era investiția de aproximativ zece milioane de euro a unui client tradițional al Mitel & Asociații, jucător din prima linie din industria HoReCa.

„Cred că succesul în avocatura de business nu mai are în prezent legătură cu genul, ci e strâns și direct legat de știința de carte și perfecționarea continuă, puterea de muncă și rezistența sporită la efort, asumarea de responsabilități, ambiția, tenacitatea, seriozitatea și perseverenta avocatului dublate de dorința de a face performanță. Plus-valoarea adusă de doamne în această profesie la nivel de vârf ar putea fi legată de abilitatea de a gestiona și rezolva cu eleganță situațiile de criză, empatia și capacitatea de a crește, suda și dezvolta armonios, atât profesional cât și uman, echipele de avocați coordonate”, punctează Partenerul Mitel & Asociații.

Magda Dima, avocat cu o experiență continuă în profesie de peste 20 de ani, este coordonatoarea departamentului de litigii & arbitraje și a practicii de insolvență, restructurări & falimente din cadrul Mitel & Asociații. A dobândit prin muncă, seriozitate și dedicare o excelentă reputație în aria sa de practică.

Este recunoscută ca un redutabil avocat, care pune în practică strategii inovatoare de excepție, reușind astfel să obțină pentru clienții Mitel & Asociații soluții câștigătoare, atât în procedurile judiciare cât și în negocierile extrajudiciare.

Magda a câștigat încrederea clienților nu doar prin rezultatele excepționale obținute, ci și prin maniera temeinică de abordare a problematicilor unui dosar, modul profund de analiză și extragere a elementelor esențiale ale speței, prin planul de bătaie propus pe scenarii corect evaluate și riguros pregătite.

Ioana Negrea: Dacă rezultatul activității tale se reflectă în satisfacerea intereselor clienților firmei, atunci promovarea este o chestiune naturală


De pe băncile facultății, Ioana Negrea, Partener Mitel & Asociații, a intrat acum 15 ani direct în avocatura de business din linia întâi, fiind cooptată în echipa firmei în care activează și astăzi.

Avocatul a parcurs etapă cu etapă drumul său în carieră, până când a ajuns la poziția de Partener. „Încă de pe băncile facultății, adică acum aproape 15 ani, m-am alăturat echipei Mitel & Asociații. Ca să accezi în ierarhie într-o firmă de avocatură de calibrul Mitel și Asociații, care practică avocatura la nivel de excelență, trebuie să fii foarte bun profesional, să practici cu pasiune și perseverență meseria de avocat, să ai abilități de lucru în echipă și să reușești să performezi. Dacă rezultatul activității tale ca avocat în firmă se reflectă în satisfacerea la cel mai înalt standard a intereselor clienților firmei, atunci promovarea în ierarhie este o chestiune naturală, care se întâmplă firesc în cadrul Mitel și Asociații”, subliniază Ioana Negrea.

În acest moment, Ioana joacă un rol major în practica de drept imobiliar & construcții a Mitel & Asociații, fiind implicată în tranzacțiile imobiliare notabile ale biroului.

Este recunoscută în piața locală ca fiind unul din cei mai experimentați avocați în acest domeniu.
Ioana a intrat în echipa Mitel & Asociații imediat după terminarea facultății, și, prin muncă susținută, devotament și perseverență, a reușit să își construiască o carieră solidă și să acceadă în structura ierarhică superioară a firmei, deținând de aproape patru ani poziția de Partner.

Ioana Negrea a fost implicată, alături de echipa de drept imobiliar & construcții a Mitel & Asociații, în tranzacții imobiliare semnificative care au avut loc pe piața imobiliară, dintre care cele mai recente sunt vânzarea unui mall, achiziția unei podgorii, achiziția unui office building.

 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla

Who's Online

Avem 56 vizitatori și nici un membru online

About Us

Lady Lawyer este un site de știri din grupul BizLawyer care urmărește să consolideze rolul jucat de femei în profesia de avocat și profesiile conexe.